EJERFORENINGEN RØNNEVANGSPARKEN

ENERGIMÆRKNING


E/F Rønnevangsparken - Energimærkning (EMO)


I anledning af, at Folketinget fra 1. januar 2006 har indført nye regler, hvorefter alle ejerlejlighedsforeninger skal have udført energimærkning, skal vi hermed oplyse, at ejerforeningen Rønnevangsparkens BBR-ejermeddelse ifølge Høje-Taastrup Kommune angiver, at bebyggelsen er registreret som "Række, kæde eller dobbelthuse med lodrette lejlighedsskel". Dette medfører, at ejerforeningen Rønnevangsparken er fritaget for at udarbejde et samlet energimærke for hele bebyggelsen.

Overdragelse af ejerlejligheder i bebyggelsen sker således på samme måde, som ved anden overdragelse af enfamiliehuse, rækkehuse m.v. altså med udarbejdelse af energimærke for hver enkelt "rækkehus" foranlediget af sælger.

Det skal bemærkes, at ejerforeningens bebyggelse består af 28 boligblokke med et antal boliger i hver blok og hvor boligblokkenes tage og bygningsfacader m.v. er fælles ejendom.

Med venlig hilsen
Advokat Uno Ternstrøm,
Hedehusene

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

EN ANDEN BEBOER | Svar 14.03.2017 16:21

DITTE (DITTE who?)...jeg forstår ikke din kommentar....hvilken skrivelse? Hvem skriver du til? Hvad drejer det sig om?

Ditte | Svar 13.03.2017 08:15

Hej. Sælger rønnevangshusene rækkehus. Energimærke skal jeg ikke nødvendigvis have det. Forstår ikke helt jeres skrivelse.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.01 | 19:10

Hej Kenneth

Tak for svar og god aften.

...
16.01 | 18:11

Arnold - Det er også grunden til, at jeg har spurgt ejerforeningen om lov til, at etablere et ventilationsanlæg som afhjælper dette.
Har indhentet tilbud m.m.

...
15.01 | 22:48

Jeg kigger på nogle rækkehuse som er til salg. Har dog lagt mærke til at risikoen for, for høj radon er kategoriseret som “meget høj” nogle flere som har målt?

...
31.12 | 09:44

Hvor ville det være dejligt, hvis bestyrelsen ville melde klart ud, om vi må benytte affaldsøerne nu, selvom de ikke er helt færdige 🤔

...
Du kan lide denne side