VI TÆNKER PÅ JER - MED KÆRLIGHED

EJERFORENINGEN RØNNEVANGSPARKEN

Tak fordi du besøger Ejerforeningen Rønnevangsparken's hjemmeside. Skriv din mening/kommentar ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto. Der er ingen censur, og alle kan skrive (webmaster forbeholder sig dog ret til at redigere eller slette i kommentarerne, hvis de ikke overholder den danske lovgivning), eller er falske.

Skrevet af Jørgen Roth, d. 18-12-2015

Ja, rigtig kedeligt oplysning, at Ole har valgt at fratræde sit job her i foreningen. Han har været en god og stabil arbejdskraft for foreningen gennem flere år. Samtidig har han været ophavsmand til vores hjemmeside, men i fritiden! Vil bestyrelsen fortsætte hjemmesiden? Der har ikke været en eneste kommentar på hjemmesiden fra bestyrelsen i de år hjemmesiden har eksisteret! Det er alene Ole og Marinus, som vi bliver orienteret af! Som Bjarne skriver, kan vi godt undvære platte indlæg uden navn,

Skrevet af Kim Johansen , d. 18-12-2015

Øv, vi kommer til at savne dig Ole.

E-mail:

@gmail.com

Kimvestergaardjohansen

Skrevet af Erik Ejby Petersen, d. 18-12-2015

Vi er nok mange der kommer til at savne Ole. Ole gjorde et rigtigt godt stykke arbejde her i vores område. Det bliver svært at erstatte ham.
Stort tak til Ole.
En redegørelse fra bestyrelsen er vi nok mange der vil have nu, syntes den er ret passiv.

E-mail:

erik.ejby

@webspeed.dk

Skrevet af Bjarne Holm, d. 18-12-2015

Jobaktiveringen er vel ophørt - hvor plat kan man være!!!!
Hvor er dit navn?
For øvrigt savner jeg en kommentar fra bestyrelsen!!!

Skrevet af ho ho ho.., d. 17-12-2015

jobaktiveringen el vel ophørt... ha ha...

Skrevet af Bjarne Holm, d. 17-12-2015

Øv! Øv! Øv!
Gårdmand Ole har sagt op!
Et kæmpe tab for bebyggelsen, hvad vil ejerforeningen gøre ved det?
Hvad dækker begrundelsen over?

Skrevet af Mvh Niels, d. 10-12-2015

Hvad laver den kat i mit fuglehus
Hold den hos jer selv.

Skrevet af n, d. 24-11-2015

oo

Skrevet af Louise, d. 10-05-2015

Til info så har jeg i dag den 10/5 fundet en brugt kanyle og prop til en anden på parkeringspladsen ved Egevangshusene 153-179. Er glad for at det er mig der fandt den og ikke et barn. Til den eller dem der bruger den slags, det styre i helt selv men vær venlig at rydde op efter jer selv da det er pisse farligt og der bor mange børn her i området det ville syntes at den slags er møg spænende at pille ved.

E-mail:

@mieritz.dk

ml

Skrevet af Betina Hargum, d. 15-10-2014

Kunne der ikke gøres noget ved fliserne ved skurene der tilhører 299-323, for der ligger rigtig meget vand, når det regner

E-mail:

@hotmail.com

betina_bruun

Skrevet af yilmaz, d. 23-07-2014

Den 22. 07.2014. Har haft besøg af tyve. Opdage, mens vi sad i stuen. Jeg løb efter ham men nåede ikke at fange ham. Undrer mig over ,at der ikke er flere naboer, som reagerer over kraftigt råb gennem stien.

E-mail:

@gmail.com

yilmazokutan

Skrevet af Claus, d. 25-05-2014

Hej alle.

Vil lige høre om der er andre der har modtaget en klage fra ejerforeningens advokat. Jeg har modtaget en klage pga af mit valg af farve på mit plankeværk.
Har ringet og snakket med nogle der har samme farve, men de har ikke modtaget en. Så jeg kan kun tro at bestyrelsen er igang med et personlig hets mod mig.
Jeg har overrakt bestyrelsen klage til min advokat. Da jeg heller ikke kan se noget i vedtægterne om plankeværk, i vedtægterne står der udvendigt træværk: herunder døre, vinduer og karme, ikke plankeværk.
Men bor i egevangshusene 297.
Hilsen claus

Skrevet af Maria Linde Elmgreen, d. 15-02-2014

Halløjsa. Er der nogen som selv kunne være interesseret eller kan anbefale en god og grundig rengøringsdame. (Hovedrengøring hver 14.Dag) Så kontakt mig gerne via mail eller mob. 27287274

Venlig hilsen
Maria nr.103

E-mail:

@yahoo.dk

Mary_linde84

Er der nogen der har set mig?

Skrevet af Louise, d. 27-10-2013

HAR I SET STAMPE ???????

Vores børns kanin har leget hudini og sluppet ud af vores have og vi har desværre ikke selv haft held med at finde hende.
Hun er grå med en hvid stribe ned over panden. Hun er lidt sky men meget glad for salat. Hun kan nemt genkendes på at hun har meget lange fortænder. Hun kan ikke selv slibe dem ned desværre.

Håber der er nogen derude der kan hjælpe. Vores børn savner hende rigtig meget.

Hvis der er nogen der har set hende eller måske fanget hende må i meget gerne tage kontakt til os. Vi bor i egevangshusene 177

Med venlig hilsen

Louise

E-mail:

@mieritz.dk

ml

Skrevet af Louise , d. 27-10-2013

Vedr. Halloween aften torsdag den. 31/10.
Der er en del børn i området der gerne vil ud og lave slik og ballade. Så jeg vil meget gerne høre om der er nogen der ville være med til at gøre det sjovt for børnene. Det eneste man skal gøre hvis i vil være med er at sætte er græskar ud ved havelågen så børnene kan se hvor de kan gå hen. Det ville også være rart hvis dem der er med køber lidt godter til dem der kommer rund. :-))

E-mail:

@mieritz.dk

ml

Nyeste kommentarer

15.11 | 10:35

Vi har fået en pakke leveret det er ikke til os. Den er kommet med dao...

16.09 | 16:57

Hvofor skal en betale for signaleverings grundpakke ?

12.02 | 16:41

Jeg prøvede FLERE GANGE at holde brikken op for at åbne døren indefr...

12.02 | 12:33

Hvorfor er fastelavnsfesten aflyst i år.2022 ?