EJERFORENINGEN RØNNEVANGSPARKEN

Tak fordi du besøger Ejerforeningen Rønnevangsparken's hjemmeside. Skriv din mening/kommentar ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto. Der er ingen censur, og alle kan skrive (webmaster forbeholder sig dog ret til at redigere eller slette i kommentarerne, hvis de ikke overholder den danske lovgivning), eller er falske.
Skrevet af Vivi Holt, d. 13-11-2022
Jeg har oplevet at der er flere som er begyndt at parkere her, selvom de ikke bor i Rønnevangsparken. Der er nogle som kommer fra Rønnevangshusene ulige nr og der er også begyndt at komme nogle over fra det nye byggeri. Så kan jeg da godt forstå at vi mangler p-pladser
E-mail:
Skrevet af Solveig Christensen, d. 18-04-2021
Cykelskurene benyttes af mange og ofte bliver cyklerne flyttet lidt rundt så alle kan få plads. Husk sprit eller engangshandsker når du rører låsen eller flytter andres cykler. Corona har åbenbart vist sig at kunne smitte f.eks. ved fælles indgange. Lad os passe på hinanden mest muligt.
E-mail:
Skrevet af Grete dalhus, d. 19-11-2020
Jeg undskylder at der er lagt brev angående nisser og dekorationer, i jeres postkasse med nej tak mærke. Jeg havde børnebørn til at hjælpe mig, og de har ikke tænkt på jeres klistermærke. Jeg skulle selvfølelig have sagt det. Beklager, god dag til alle, hilsen Grete
E-mail:
Skrevet af Henning Dalhus , d. 29-06-2020
Det er meget i orden at man får ting, grus fliser osv. når man skal have lavet noget, man det er meget almindeligt at man rydder op når man er færdige, det er ikke gårdmandens job, han har nok at lave.
E-mail:
Skrevet af Henning dalhus, d. 11-12-2019
Kunne det ikke være en opgave for bestyrelsen at finde et andet TV udbud, der er bedre og måske billigere end yousee, er der nogen der har set på tilbud fra boxer, eller andet, dejligt hvis nogen ville informere lidt om de muligheder vi har, det ville være en stor hjælp.
E-mail:
Skrevet af Klas-Erik Wiman, d. 31-07-2019
Har denne kat en ejer i området? Den kender ikke boligreglementet og strejfer frit rundt i for- og baghaver. Sød men irriterende. Efter hvad jeg kan se har den ikke nogen ID.
Skrevet af Klas-Erik Wiman EV27, d. 12-06-2019
Lidt udenfor fokus for dette medie.. Jeg har boet her i flere år uden at være klar over at man uden forudbestilling, lige på den anden side af Høje Taastrupvej, kan købe smørrebrød på meget kort gangafstand. Gå rundt glarmesteren og find indgang til smørrebrødsbutikken bagved (Taastrup Dinner/Menukort.dk).
Skrevet af Webmaster Ole Lorentz Pedersen, d. 28-05-2019
Webmaster Ole Lorentz Pedersen har ikke modtaget referatet fra general forsamlingen endnu. Bliver selvfølgelig lagt på så snart jeg får det.
Skrevet af Kim, d. 20-05-2019
Er gf referatet snart klart ?
Det forlyder at samtlige udestuer er godkendt under et.
Passer det ?
Skrevet af Frank Roemer , d. 29-03-2019
Linket til Facebook siden virker ikke😬
Søg blot efter Rønnevangsparken Taastrup
E-mail:
Skrevet af Kim Johansen , d. 29-03-2019
Kan desværre ikke åbne den nye Facebook side. Findes ikke står der.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Frank Roemer, d. 28-03-2019
Der er oprettet ny facebookside
Rønnevangsparken Taastrup
E-mail:
Skrevet af gitte , d. 27-03-2019
synes også, der er ærgerligt, at facebook siden er lukket.
Det kunne være rart at vide hvorfor.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Vivi Holt, d. 23-03-2019
Nogen som ved hvorfor vores egen side på facebook er lukket? Det er da trist, måske skulle vi oprette en ny?
E-mail:
Skrevet af Ole Raun Larsen, d. 07-03-2019
øv at folk altid skal sende deres hunde i haven for at gø á morgen og aften sikkert til stor gene for andre naboer end jeg.

mærkeligt at der stadig er beboere der endnu ikke har forstået at det ikke er foreningens klare intention at undgå mus, rotter og duer ved fodring på jorden...
E-mail:

Nyeste kommentarer

15.11 | 10:35

Vi har fået en pakke leveret det er ikke til os. Den er kommet med dao afsender hobbii aps kildebrøndevej 42 2670 Greve .

16.09 | 16:57

Hvofor skal en betale for signaleverings grundpakke ?

12.02 | 16:41

Jeg prøvede FLERE GANGE at holde brikken op for at åbne døren indefra. Det fungerede bare ikke.

12.02 | 12:33

Hvorfor er fastelavnsfesten aflyst i år.2022 ?